Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Zao Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Blog de prezentare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De ce sa iti faci un blog daca ai deja site?

Dupa cum bine stiti, daca doriti o mai buna comunicare cu presa si implicit cu clientii dvs, aveti nevoie si de un blog.

In cazul in care aveti deja un site, blog-ul este binevenit langa acesta.
De ce?
Pai... in primul rand, acolo poti posta oricand comunicate de presa, noutati despre societate si despre produse, informatii despre ultimile manifestari publice.
In al doilea rand, blogul este mult mai bine vazut de catre motoarele de cautare fara a face mare lucru pentru aceasta.

Prin intermediul blogului devii mai credibil in ochii clientilor.
Acolo poti avea un dialog deschis cu clientii interesati cat si cu jurnalistii si vei aduce mai multa transparenta in comunicare.

Devii mai cunoscut prin intermediul blogului deoarece 1 din 2 blogger-i romani afirma ca au beneficiat de o crestere a notorietatii personale.
De asemenea, poti fi sigur ca vei intra in atentia jurnalistilor care scriu despre industria ta sau pe teme de marketing/comunicare. Acestia fac periodic materiale despre cine si-a mai facut blog, de ce, cum il ajuta etc.

Iti imbunatatesti activitatea de 'networking'
Blog-ul este un bun instrument pentru a intretine in mod 'automat' relatiile de 'networking', chiar si cand nu suni sau nu te intalnesti o perioada cu persoanele respective. Cum? Daca urmaresti activitatea sau aparitiile in public ale oamenilor din 'network'-ul tau, poti sa faci mentiuni despre ele pe blog. Oricui ii place sa vada ca ideile sau actiunile sale au un ecou pozitiv.

Bineinteles ca este simplu sa iti faci gratuit un blog pe un site de profil care ofera aceasta posibilitate dar... e mult mai bine sa ia propriul domeniu, propriul site pe care sa se afle blogul. Acesta poate fi site-ul firmei tale sau unul separat, in care reclamele s fie exclusiv pentru firma ta si nu ptr altele.

De asemenea vei dori un design personalizat si nu vrei sa arate ca toate celelalte bloguri, vrei sa fie mult mai elegant.
Pe deasupra de toate etim ca vrei sa ai acces total la administrarea blogului tau.

Noi iti putem oferi aceste lucruri si pe langa toate astea iti oferim si consiliere gratuita adecvata profilului tau de activitate online.
Din Gura in Gura